Bakken met Lot Beukers

Bakken met Lot Beukers | Wie is Lot Beukers?

De voor altijd jonge en vrolijke Lot is een talentvolle, gepassioneerde auteur van diverse bakboeken bomvol recepten zonder suiker. Je kent ze vast wel, Bakken met Beukers, de Bijbel van Beukers en Bikken met Beukers. Van deze laatste kan ik zeggen dat ik dit prachtige boek in mijn bezit heb! Ken je de boeken niet? Dan kan ik alleen aanraden om daar verandering in te brengen. 

De Lot van vandaag is niet meer dezelfde Lot van vroeger wat betreft voeding . Ze sleepte vroeger namelijk 30 kilo extra gewicht mee en had een erg ongezonde relatie met voeding. 

Na veel opleidingen, cursussen en boeken doorlezen vond ze geen “tijdelijk” dieet, maar een permanente en passende switch in haar levensstijl. Bij deze aangepaste levensstijl voelde ze zich gezond en gelukkig. Voeding was niet langer haar vijand, maar haar passie geworden. 

Suikervrije recepten

Deze passie begon als hobby op onder andere op haar Facebook en Instagram pagina Lot Beukers. Het begon allemaal met suikervrije recepten en foto’s op sociale media tijdlijn te plaatsen. Tot haar grote verbazin kreeg Lot beetje bij beetje meer en meer volgers en reacties.

Door het enorme enthousiasme van iedereen besloot LOT haar suikervrije recepten te laten bundelen in diverse boeken: Bakken met Beukers en Bikken met Beukers. In december 2019 is dan ook nog haar derde boek uitgekomen, De bijbel van Beukers, waarin ze jou zal bekeren tot haar geloofsovertuiging: de overtuiging waarin alles draait om jouw balans te vinden. Natuurlijk ontbreekt het in deze bijbel ook weer niet aan prachtige recepten. 

Wil je meer weten over de prachtige boeken van Lot? Neem dan een kijkje op de website van Lot Beukers.

Voel je nu al bakkriebels en wil je de keuken in? Ga dan snel naar onze suikervrije recepten.