Free shipping in Belgium and the Netherlands from 60€, for other countries, change language on the right.

Suikervrij bakken met Zonder Fratsen

Suikervrij bakken met Zonder Fratsen

Enkele jaren terug kwam ik Emily haar account tegen op Instagram, de prachtige powervrouw achter Zonder Fratsen. Haar optimisme en prachtige suikervrije taarten, cakejes, cheesecakes en nog te veel om op te noemen zorgden ervoor dat ik mijn stoute schoenen aantrok en haar een berichtje stuurde.

Enige tijd later ontstond er een mooi samenwerking en ging Emily met onze heerlijke suikervervangers suikervrij bakken met Zonder Fratsen en Steviala!

Wie is Emily, de powervrouw achter Suikervrij bakken met Zonder Fratsen?

Als kind al een echt smulpaap. Op 11 jarige leeftijd ging zij op kinderkookcursus en kookte en bakte ik regelmatig thuis voor de familie. Op haar 15de kreeg ze een bijbaantje in de keuken van een verzorgingstehuis. Zes jaar lang staat ze daar met plezier staan koken voor de bewoners en toen wist ze het zeker, Emily ging kok worden! Zo gezegd, zo gedaan en na 4 jaar hotelschool was zij een echte horeca kok. Echter hield ze er een ongezonde levensstijl op na en ze vond zichzelf te dik... Emily kwam in actie en viel maar liefst 65 kg af! Ondertussen bleef ze wel genieten van suikervrije taartjes, cheesecakes, gebak,....

Vanuit deze passie kwam dan ook haar fantastische bak "boek Bakken met Zonder Fratsen". Ik heb de eer dit prachtige boek in mijn bezit te hebben maar helaas voor jullie, is dit boek ondertussen uitverkocht. Maar niet getreurd, goed nieuws voor jullie smulpapen! Emily heeft naast haar boek ook een geweldige website waar je terecht kan voor Suikervrij bakken met Zonder Fratsen.

De juiste balans vinden

Zoals ze het zelf online verwoord is ze nog steeds zoekende naar een juiste balans. Meestal gaat het prima maar soms ook wat minder. Meerdere keren per week geniet zij van een lunch of dineert zij in restaurants of thuis met vrienden. Eten, en zeker met vrienden, is voor haar op en op genieten. Gelukkig houdt ze van gezonde voeding zoals vis en veel groenten. Probeer veel variatie in je voeding te brengen met veel groenten, vis, vlees of een vleesvervanger. Op deze manier zorg je voor de juiste balans! Vaak sporten mag natuurlijk ook niet ontbreken en daarnaast een heerlijk suikervrij gebakje van haar prachtige website Zonder Fratsen!