Zonder moeite 9 kilo per jaar afvallen

Tijdens de feestdagen is het best lastig om de heerlijke oliebollen te laten staan. Dat hoeft van ons ook niet, want tijdens de feestdagen mag u best genieten. Wel is het fijn om alle extra kilo’s in het nieuwe jaar zo snel mogelijk kwijt te raken. Het gebruik van Stevia druppels is wat dat betreft de perfecte oplossing. Sterker nog, u kunt er veel calorieën mee besparen. Ideaal als u wilt afvallen.

De natuurlijke zoetstof Stevia

Suikervervangers zijn in steeds meer huishoudens te vinden. Neem bijvoorbeeld Stevia. Het is een natuurlijke zoetstof die wordt gemaakt van de Zuid-Amerikaanse Stevia plant. Mensen die willen afvallen bereiken er positieve resultaten mee. Stevia bevat namelijk geen calorieën en heeft vrijwel geen invloed op de bloedsuikerspiegel.

Zonder moeite 9 kilo per jaar afvallen

Hoe geweldig zou het zijn als u komend jaar 9 kilo verliest? Zonder dat u er enige moeite voor hoeft te doen. Menig vrouw zou daar jaloers op zijn. Toch is het helemaal niet zo moeilijk. Simpelweg door het vervangen van 2 glazen cola of frisdrank per dag, bespaart u 180 kilocalorieën per dag, wat in een jaar overeenkomt met 9 kilo gewichtsverlies! Vervang de frisdrank voor water. Vindt u dat niet lekker, voeg dan eens stevia druppels toe. Ze zijn er in veel verschillende smaken waardoor u lekker kunt afwisselen. Dit bespaart u vele dagen in de sportschool en lastige diëten.

Goed nieuws voor diabetici

Stevia druppels bieden allerlei voordelen. Zo is deze zoetstof goed nieuws voor diabetes patiënten. Het heeft namelijk een glycemische index van 0. Dit betekent dat de druppels niet of nauwelijks invloed hebben op de bloedsuikerspiegel.

Suikervrije frisdrank

Stevia druppels hebben vrijwel geen nasmaak en veroorzaken gelukkig geen tandbederf. Dit is wel zo fijn wanneer u het bijvoorbeeld gebruikt in suikervrije limonadesiroop. Voor deze heerlijke en gezonde frisdrank in allerlei heerlijke smaken kunt u prima terecht in onze webshop. Geniet tijdens een gezellige middag bijvoorbeeld van limonade met vloeibare stevia druppels Aardbei, Banaan of Framboos.

Stevia druppels

De vloeibare stevia druppels bevatten natuurlijke aroma’s en een suikervrije limonade maken is zeer eenvoudig met een glas water en enkele vloeibare stevia druppels. Voor een heerlijke suikervrije frisdrank voegt u ongeveer 10 Stevia druppels toe of meer naar smaak en een liter water. Vervolgens geniet u van een gezonde, zuivere en calorievrije frisdrank. Heerlijk als u een keer geen water wilt drinken en ook kinderen zijn er dol op.

Lekkernijen uit de oven

Met de Stevia druppels kunt u trouwens ook prima heerlijke suikervrije recepten op smaak brengen. Tover bijvoorbeeld een paar cupcakes uit de oven, die nog beter smaken dankzij de Steviala druppels met heerlijke vanille, amandel, perzik, citroen, kokos en karamel smaak.