Vloeibare Stevia zoetstof kopen van Steviala

Stevia zoetstof vloeibaar kopen van Steviala

Stevia zoetstof vloeibaar van Steviala is een zoetstof die je gebruikt om koude of warme dranken te zoeten. Denk aan koffie en thee, maar je kunt er ook lekkere limonade mee maken. Ook heerlijk: een paar druppels vloeibare Stevia zoetstof in de yoghurt, kwark, rijstpap of havermoutpap! Daarnaast kun je de vloeibare Stevia zoetstof gebruiken om te koken en bakken tem 200°C. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vloeibare Stevia zoetstof in vele smaken

De vloeibare Stevia zoetstof van Steviala is verkrijgbaar in diverse smaken en heeft geen bittere nasmaak. Je kan kiezen tussen aardbei, witte chocolade, caramel of Steviala druppels bourbon-vanille. Ook hebben we vloeibare Stevia zoetstof in meer exotische smaken in ons assortiment, zoals kokos, ananas en banaan. Of verkies je liever onze Steviala druppels boterkoek smaak? Kies jouw favoriete smaak en geniet!

Steviala vloeibaar kopen gebruik

Steviala vloeibaar toevoegen in vla, kwark, yoghurt of in je smoothie. Daarnaast kan je er ook heerlijke, gezonde, calorievrije en suikervrije frisdranken mee maken. Of probeer eens enkele druppels vloeibare Stevia zoetstof in warme dranken zoals koffie of thee. Maar je kan er ook mee bakken tem 200°C. Maak met de stroopwafel druppels bijvoorbeeld heerlijk stroopwafel ijs. Of de boterkoek druppels om heerlijke suikervrije boterkoekjes te maken. Of liever een fruit smaakje zoals banaan of bosvruchten? Kortom, kies de smaak van jouw keuze! Stevia vloeibaar druppels van Steviala met natuurlijke aroma's zijn er in verschillende smaken. Welke is jouw favoriet? Kies hier jouw favoriete smaakjes!

Tip: Steviala vloeibaar doseer je naar smaak. Probeer eerst enkele druppels, je kan altijd meer toevoegen. In een glas water of kop koffie gebruik je uiteraard minder druppels dan in gebak. Persoonlijk werk ik met kneepjes en niet met druppels. Bakken met Steviala druppels? Gebruik dan minstens dubbel zoveel druppels afhankelijk van de baktijd en de warmte van de oven.

Vloeibare Stevia zoetstof van Steviala, de ideale suikervervanger

Vloeibare Stevia zoetstof naturel of keuze uit meer dan 33 smaakjes, een heerlijke suikervervanger die geen suikers of koolhydraten bevat. Daarnaast is deze zoetstof van natuurlijke oorsprong. Ook hebben de druppels geen invloed op de bloedsuikerspiegel, ze bevatten namelijk 0 suikers. Stevia zoetstof van Steviala is een zoetmiddel dat geschikt is voor mensen die op hun gewicht willen letten. Bijvoorbeeld in een koolhydraatarm dieet.

Steviala vloeibaar: een heerlijk alternatief voor suiker

Steviala vloeibaar is veilig en uitermate geschikt voor het gebruik in allerlei dranken en gerechten. Stevia zoetstof is van natuurlijke oorsprong en bevat geen calorieën en is ook suikervrij. Daarnaast heeft vloeibare Stevia zoetstof van Steviala een glycemische index van 0. Hierdoor is het geschikt voor als je je suikerinname wil beperken of bij een dieet. Bovendien zijn onze druppels ook vegan, lactosevrij en glutenvrij. Dus wat denk je van een suikervrije limonade? Voeg enkele Stevia zoetstof druppels toe een een glas water en geniet van een heerlijke limonade zonder suiker!

Tip: De kleinste 30 ml flesjes zijn handig om mee te nemen in je tas. Ideaal als je niet zo’n waterdrinker bent en ook onderweg op een gezonde manier je dorst wilt lessen.