Zonder moeite 9 kilo per jaar afvallen met Stevia druppels

Tijdens de feestdagen is het best lastig om de heerlijke oliebollen te laten staan. Dat hoeft van ons ook niet, want tijdens de feestdagen mag u best genieten. Wel is het fijn om alle extra kilo’s in het nieuwe jaar zo snel mogelijk kwijt te raken. Het gebruik van Stevia druppels is wat dat betreft de perfecte oplossing. Sterker nog, u kunt er veel calorieën mee besparen. Ideaal als u wilt afvallen.

De natuurlijke zoetstof Stevia

Suikervervangers zijn in steeds meer huishoudens te vinden. Neem bijvoorbeeld Stevia zoetstof. Het is een natuurlijke zoetstof die wordt gemaakt van de Zuid-Amerikaanse Stevia plant. Mensen die willen afvallen bereiken er positieve resultaten mee. De natuurlijke zoetstof Stevia bevat namelijk geen calorieën en heeft geen invloed op de bloedsuikerspiegel. Hierdoor ervaart u geen suikerdip en blijft uw energielevel stabiel na het consumeren van zoetigheden.

Zonder moeite 9 kilo per jaar afvallen

Hoe geweldig zou het zijn als u komend jaar 9 kilo verliest? Zonder dat u er enige moeite voor hoeft te doen. Menig vrouw zou daar jaloers op zijn. Toch is het helemaal niet zo moeilijk. We delen hier het geheim hoe u deze kilo's kunt afvallen! Door simpelweg 2 glazen frisdrank per dag te vervangen met water bespaart u 180 calorieën per dag. Dit komt in een jaar tijd overeen met 9 kilo gewichtsverlies. Vindt u water niet lekker? Voeg dan eens stevia druppels toe. Dit zijn zoete druppels met stevia zoetstof en natuurlijke aroma's. Ze zijn er in veel verschillende smaken waardoor u lekker kunt afwisselen. Dit bespaart u vele dagen in de sportschool en lastige diëten.

Goed nieuws voor diabetici

Stevia druppels bieden allerlei voordelen. Zo is deze zoetstof goed nieuws voor diabetes patiënten. Het heeft namelijk een glycemische index van 0. Dit betekent dat de druppels niet of nauwelijks invloed hebben op de bloedsuikerspiegel. Hierdoor ervaart u ook geen suikerdip en blijft je energie niveau stabiel. Dit helpt ook bij het afvallen.

Suikervrije frisdrank

Stevia druppels van Steviala hebben vrijwel geen nasmaak en veroorzaken gelukkig geen tandbederf. Dit is wel zo fijn wanneer u het bijvoorbeeld gebruikt in bruisend of plat water.  Zo geniet u een gezonde en suikervrije frisdrank. Voor deze heerlijke en gezonde frisdrank in allerlei heerlijke smaken kunt u prima terecht in onze webshop. Geniet tijdens een gezellige middag bijvoorbeeld van limonade met vloeibare stevia druppels Aardbei, Citroen of Framboos. Zo kunt u toch blijven genieten van heerlijk zoete drankjes, zonder de nadelen van echte suiker te ervaren.

Steviala druppels

Onze Steviala druppels bevatten voornamelijk natuurlijke aroma’s en zijn zeer eenvoudig toe te voegen aan gerechten of drankjes. 1 stevia druppel staat gelijk voor de zoetkracht van 1 gram suiker. Voor een heerlijke suikervrije frisdrank voegt u 5 tot 10 stevia druppels toe aan een liter water. Proef of u het zoet genoeg vindt. Vervolgens geniet u van een gezonde, zuivere en calorievrije frisdrank. Heerlijk als u een keer geen gewoon water wilt drinken en ook kinderen zijn er dol op.

Lekkernijen uit de oven

Met de Stevia druppels kunt u trouwens ook prima heerlijke suikervrije recepten op smaak brengen. Tover bijvoorbeeld een paar cupcakes uit de oven, die nog beter smaken dankzij de Steviala druppels met heerlijke vanille, amandel, perzik, citroen, kokos en karamel smaak. Hierdoor maakt u het afvallen een stuk leuker!