Fun&Healthy Food met Anne

Oooh, wat is het koud buiten. Helemaal niet het weer waar ik blij van word. Dus zullen we zelf het zonnetje moeten zijn.  Over zonnetje gesproken…. Het wordt eens dringend tijd om iemand in het zonnetje te zetten. Iemand die al meer dan een jaar vele heerlijke recepten maakt met onze suikervrije en koolhydraatarme Steviala producten. Maak kennis met Anne Verhoeve! Het gezicht achter de succesvolle Facebook pagina Fun&Healthy Food met Anne.

 

Gezonde recepten

Wie is Anne?

Anne is 28 jaar en sinds 21 november 2016 full time mama van een prachtige zoon Job. Daarnaast heeft ze ook nog eens een fulltime job en als er nog wat vrije tijd over blijft gaat al haar passie naar koolhydraatbeperkt en koolhydraatarm eten maken. Heel lang heeft Anne geworsteld met haar gewicht en hierbij ook talloze diëten geprobeerd. Balans in voeding, gevarieerde voeding, en beweging zijn voor haar enorm belangrijk.

Job was ook geen vanzelfsprekend geschenk.  Al vanaf 2012 had Anne en haar partner een kinderwens, maar de zwangerschap bleef helaas uit ondanks hulp van de gynaecoloog. In de zomer van 2015 is ze dan gestart met koolhydraatarm/beperkt eten en heeft ze een Instagram account en Facebookpagina opgestart om haar gerechtjes te delen. Om zichzelf, maar ook anderen te motiveren. Anne is toen 17 kg afgevallen en in combinatie met een behandeling bij de gynaecoloog kreeg ze uiteindelijk het beste nieuws: in blijde verwachting!

Anne is maar liefst 26 kg aangekomen in haar zwangerschap en die kilo’s moesten er natuurlijk weer af. Sinds begin 2017 is ze terug zeer actief geworden met het maken van suikervrije en  gezonde recepten.  Zij vind het heerlijk om recepten te bedenken, uit te proberen en uiteraard ook te proeven.

Uit ervaring weet Anne hoe belangrijk gezond eten is en zelf eet ze ook koolhydraatbeperkt en/of koolhydraatarm. Ze houdt erg van bakken en werkt al enige tijd met de producten van Steviala. Daarmee tovert ze de lekkerste recepten op tafel. Wat dacht u van koolhydraatarme mergpijpjes of deze tulband cake, die niet alleen enorm lekker is maar er ook nog eens prachtig uit ziet?

Naast zoete gerechten bedenkt ze ook de meest creatieve hartige maaltijden. Als u van sushi houdt moet u zeker dit recept voor bloemkoolsushi eens maken! Hiermee is ze een grote inspiratiebron voor iedereen die van lekker en gezond eten houdt.

Ik ben erg blij met de heerlijke Steviala recepten die Anne maakt en ik wil haar dan ook nog eens super hard bedanken voor de fijne samenwerking. Ik bof met Anne en hoop dat ze nog lange tijd met Steviala wil blijven bakken.

Bekijk ook haar Instagram voor nog veel meer lekkere en gezonde recepten.

Eén gedachte over “Fun&Healthy Food met Anne

  • 3 december 2017 om 05:34
    Permalink

    Leuk dat je iemand in het zonnetje zet, ze verdient het ook. Haar recepten zijn lekker en we kunnen zo ook fijn lekker gezond snoepen. Anne ga zo door.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.