Recept: Koolhydraatarme aardbei yoghurt ijsjes

Een snel en makkelijk recept voor koolhydraatarme aardbei yoghurt ijsjes? Lees dan snel verder, want ook jij kan dit recept maken! Enige nadeel is dat je minimaal 4 a 6 uur moet wachten voordat je ze kan opeten! De ijsjes zijn suikervrij door het gebruik van zoete aardbeien, Steviala stevia druppels bourbon-vanille en Steviala Kristal Sweet. Of laat de Steviala Kristal Sweet weg en zoet met de Steviala Sweet Pink of Sweet Maple. Ook een heerlijke variatie op dit recept van koolhydraatarme aardbei yoghurt ijsjes zijn de Steviala witte chocolade druppels! Wil je de ijsjes minder zoet hebben? Dan kan je de stevia druppels eruit laten of de Kristal Sweet. Begin eerst met de stevia druppels toe te voegen en daarna pas de andere zoetstof en proef tussendoor altijd even. Wat de ene te zoet vindt is voor een ander nog niet zoet genoeg. 

Steviala staat komende zomer vooraan met het maken en schrijven van koolhydraatarme en suikervrije ijsjes. Vorig jaar waren de koolhydraatarme en suikervrije karamel magnums een hit! 

 

koolhydraatarme aardbei yoghurt ijsjes

Ingrediënten voor de koolhydraatarme aardbei yoghurt ijsjes

Ijsjes
Benodigdheden
  • 2x 2 magnum ijsvormpjes

 

Bereidingswijze suikervrije aardbei yoghurt ijsjes

Begin met het mengen van de Griekse yoghurt, de stevia vanille druppels en de Kristal Sweet. Verdeel daarna dit mengsel in 2 mengkommen. In de eerste mengkom roer je vervolgens de grof gesneden aardbeien aan toe. Daarna voeg je de gepureerde aardbeien toe aan de tweede mengkom. Verdeel vervolgens per ijsvorm een schep uit kom 1 en een schep uit kom 2. Verdeel dit tot de mengkommen leeg zijn. Tot slot zet je de ijsjes voor minimaal 4 à 6 uur in de vriezer. Het liefst een nachtje. Daarna zijn de koolhydraatarme aardbei yoghurt ijsjes klaar om te serveren!

Heb je dit recept gemaakt of een variant ervan? Dan zou ik het zeker leuk vinden als je dit deelt op Social Media door @Steviala te taggen!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.