Recept: Koolhydraatarme en suikervrije vanille taartjes

Deze koolhydraatarme en suikervrije vanille taartjes zijn werkelijk prachtig! Het recept is wederom simpel en snel te maken. Daarnaast zijn deze taartjes suikervrij. Omdat ze suikervrij zijn, passen ze perfect in een suikervrij en koolhydraatarm levensstijl. Deze koolhydraatarme gevulde vanille taartjes zijn gemaakt met Steviala amandelmeel en gezoet met Steviala Kristal Sweet en Steviala Frost. Wist je dat je met een deel van deze ingrediënten ook de suikervrije mascarpone notentaartjes kan maken? Met deze recepten kun jij bijvoorbeeld met een feestje koolhydraatarm en suikervrij genieten!

 

koolhydraatarme en suikervrije vanille taartjes

Ingrediënten 6 koolhydraatarme en suikervrije vanille taartjes

Taartjes

Vulling

Benodigdheden

  • 6 bakvormen voor taartjes
  • spuitzak

 

Bereidingswijze koolhydraatarme vanille taartjes

Voordat je begint met de taartbodem verwarm je de oven voor op 180 C°.

Taartbodem

Begin je met het opkloppen van de eieren in een kom. Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe en mix tot een egaal beslag. Vet vervolgens de 6 bakvormen in om daarna het beslag erin te scheppen. Bak daarna de koolhydraatarme en suikervrije taartbodems voor 25 minuten in de oven. Laat de taartbodems nadien afkoelen buiten de oven.Vervolgens kun je aan de slag met de vulling.

Vulling

Begin met het stijf opkloppen van de slagroom. Voeg vervolgens de mascarpone, vanille en Steviala Kristal sweet toe en klop het slagroom nogmaals kort door. Vervolgens vul je de spuitzak met het slagroom. Neem daarna de spuitzak en vul de bodems met het slagroom. Versier tot slot de taartjes met wat bessen en Steviala Frost.

Heb je de taartjes gemaakt? Dan vind ik het erg leuk als je een foto deelt op Social Media en @steviala erin tagt.

Recept: Hilena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.