Schrijf een review en win! 

Steviala waardeert jouw mening en daar belonen we je graag voor. Door een shopreview te schrijven na een bestelling op onze website, maak je kans op een cadeaubon van € 100-. En schrijf je een product-review, dan maak je kans op nóg eens € 50,-. Lees hieronder hoe het werkt! Ook maken we hier de winnaars van de afgelopen periode bekend. 

Winnende Steviala shopreview – juni 2021 

Annemarije wint de shop review van juni 2021! Win jij de shop review van september (vakantie pauze) 2021? Schrijf een leuke review op Kiyoh.com!

"Top kwaliteit voor en top prijs Ook handige blogs op de site met betrekking tot omrekenen van echt suiker naar Kristal Sweet en ook wat het verschil is tussen de suikers. Prijskwaliteitverhouding is ook echt top, de druppels zijn heel geconcentreerd zodat je weinig nodig hebt voor veel smaak! Ik kan er op vertrouwen dat alle producten van Steviala gemaakt zijn van hoge kwaliteit en er geen rotzooi in zit. Ik heb een gevoelige buik maar heb geen last bij gebruik van Steviala, ik kan er op vertrouwen dat mijn buik niet gaat rommelen!"

Winnende Steviala productreview - juni 2021

Claudia Bouwmeester wint de product review van juni 2021! Win jij de product review van september (vakantie pauze) 2021? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere producten naar keuze!

Steviala Sweet & Toffee: "Echt mijn favoriet. Ik gebruik het door de yoghurt, over de pannenkoeken, in baksels en ga zo maar door. Een heerlijk volle smaak zonder alle toegevoegde suiker. Heerlijk!"

Win 150€ met reviews! 

Door beoordelingen te schrijven op zowel Kiyoh.com (shop review) als Steviala.eu (product review) help je ons én alle andere klanten om een goede keus te maken. Je kunt hiermee in totaal maar liefst 150€ shoptegoed winnen. Elke maand kiezen we de winnaars. 

VEEL SUCCES EN DANK JE WEL!

Melissa