Omwille van Covid-19 hebben koeriers het super druk. Hierdoor kan je bestelling wat later geleverd worden.

Reviews

Schrijf een review en win!

Steviala waardeert jouw mening en daar belonen we je graag voor. Door een shopreview te schrijven, maak je kans op een cadeaubon van € 100-. En schrijf je een product-review, dan maak je kans op nóg eens € 50,-.

Lees hieronder hoe het werkt! Ook maken we hier de winnaars van de afgelopen periode bekend. 

Winnende Steviala shopreview – november en december 2020 

Karl uit Brasschaat en Daniek uit Groningen winnen de shopreview van november en december 2020! Win jij de shopreview van januari 2021? Schrijf een leuke review op Kiyoh.com!

"Super goede ervaringen! Heel veel keuze, en snel geleverd! Ik bak steeds met Steviala producten, vooral de Steviala Kristal Sweet gebruik ik veel. Zeer lekker en ik wil niets anders meer."

"Toen ik voor het eerst hoorde over steviala was ik nieuwsgierig. Wat maakt haar anders dan andere aanbieders van suikervervangers en meelsoorten. Na mijn eerste bestelling was ik daar achter. De amandelmeel is geweldig, net als de suikervervangers en de honing. De smaken liggen zo dicht bij de 'echte' producten, wat maakt dat je baksels geen nare nasmaken hebben"

Winnende Steviala product-review - november en december 2020

Moniek Jansen en Faat van Heel winnen de product review van november en december 2020! Win jij de product review van januari 2021? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere producten naar keuze!

"Super lekker, niet bitter en smaak precies als echt poedersuiker, alleen dan gezonder, win win"

"Ook deze is lekker met spa (& Vodka) of je yoghurt, smoothie, eiwitshake. Echt een feestje deze perzik druppels"

Win 150€ met reviews! 

Door beoordelingen te schrijven op zowel Kiyoh.com (shop review) als Steviala.eu (product review) help je ons én alle andere klanten om een goede keus te maken. Je kunt hiermee in totaal maar liefst 150€ shoptegoed winnen. Elke maand kiezen we de winnaars. 

VEEL SUCCES EN DANK JE WEL!

Melissa