Omwille van Covid-19 (winkels gesloten) en de (aankomende) feestdagen hebben koeriers het super druk. Hierdoor kan je bestelling wat later geleverd worden.

Reviews

Schrijf een review en win!

Steviala waardeert jouw mening en daar belonen we je graag voor. Door een shopreview te schrijven, maak je kans op een cadeaubon van € 100-. En schrijf je een product-review, dan maak je kans op nóg eens € 50,-.

Lees hieronder hoe het werkt! Ook maken we hier de winnaars van de afgelopen periode bekend. 

Winnende Steviala shopreview – oktober 2020 

Nathalie uit Ridderkerk wint de shopreview van oktober 2020! Win jij de shopreview van november 2020? Schrijf een leuke review op Kiyoh.com!

"De site van @steviala is handig en overzichtelijk. Ook buiten de site, via sociale media krijg je bij vragen super snel een reactie. Onwijs tof en klantvriendelijk. De producten zijn onwijs lekker en hebben geen bittere nasmaak. "

Winnende Steviala product-review - oktober 2020 

Melany wint de product review van oktober! Win jij de product review van november 2020? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere producten naar keuze!

Ik had al meerdere malen verschillende merken amandelmeel gebruikt en ik was hier niet al te bljj mee. Ik snapte niet zo goed waarom iedereen zo weg was van amandelmeel. Ik vond de smaak niet lekker en naar mijn mening zaten er nog best veel koolhydraten in. Ik had eigenlijk de moed een beetje opgegeven en ik dacht het zal wel aan mij liggen en is het niet voor mij weggelegd. Wat ik dus heel jammer vond, want ik eet kha en om jezelf dan met gebakjes te verwennen, heb je nou eenmaal vaak amandelmeel nodig. Tot ik op instagram een post las van Steviala zelf over het verschil in amandelmeel op de markt. Fan was ik al van de suikervervangers dus ik besloot om hun amandelmeel ook maar een kans te geven. Maar wat ben ik blij dat ik deze heb gekocht! Deze is gewoon echt lekker en heeft aanzienlijk minder koolhydraten dan de merken die ik al had geprobeerd. Ik ga niet meer veranderen. Met deze meel smaken mijn baksels zo veel beter!!

Win 150€ met reviews! 

Door beoordelingen te schrijven op zowel Kiyoh.com (shop review) als Steviala.eu (product review) help je ons én alle andere klanten om een goede keus te maken. Je kunt hiermee in totaal maar liefst 150€ shoptegoed winnen. Elke maand kiezen we de winnaars. 

VEEL SUCCES EN DANK JE WEL!

Melissa