Reviews

Schrijf een review en win!

Steviala waardeert jouw mening en daar belonen we je graag voor. Door een shopreview te schrijven, maak je kans op een cadeaubon van € 100-. En schrijf je een product-review, dan maak je kans op nóg eens € 50,-.

Lees hieronder hoe het werkt! Ook maken we hier de winnaars van de afgelopen periode bekend. 

Winnende Steviala shopreview – september 2020 

Gaby uit Oosterbierum wint de shopreview van september 2020! Win jij de shopreview van oktober 2020? Schrijf een leuke review op Kiyoh.com!

“Als je van je passie je werk maakt dan doe je je werk met je hart. Dit is wat mij het meest opvalt bij de mens achter Steviala en de aangeboden producten. Eerlijke producten die zeer geschikt zijn voor een grote verscheidenheid aan wensen. Uitstekend te gebruiken bij intolerantie van gluten; de producten zijn suikervrij, gezoet met natuurlijke grondstoffen, laag in calorieën en dus ook geschikt als je een dieet volgt... Ik gebruik diverse producten en ben tot nu toe over alles zeer positief. Opvallend is de persoonlijke service en snelle levering. Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en kennelijk gelijk verzonden. Een geweldige winkel met een gouden randje door de persoonlijke touch."  

Winnende Steviala product-review - september 2020 

Gea wint de product review van september! Win jij de product review van oktober 2020? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere producten naar keuze!

"Bijna al mijn baksels hadden een typische, chemische nasmaak. Ik heb meerdere suikervervangers gebruikt maar die chemische smaak bleef. Via via getipt over de Kristal Sweet en deze maakte de verwachtingen meer dan waar! Zuinig in gebruik, lekker zoete smaak zonder chemische nasmaak. Absolute aanrader!"

Win 150€ met reviews! 

Door beoordelingen te schrijven op zowel Kiyoh.com (shop review) als Steviala.eu (product review) help je ons én alle andere klanten om een goede keus te maken. Je kunt hiermee in totaal maar liefst 150€ shoptegoed winnen. Elke maand kiezen we de winnaars. 

VEEL SUCCES EN DANK JE WEL!

Melissa