Schrijf een review en win! 

Steviala waardeert jouw mening en daar belonen we je graag voor. Door een shopreview te schrijven na een bestelling op onze website, maak je kans op een cadeaubon van € 100-. En schrijf je een product-review, dan maak je kans op nóg eens € 50,-. Lees hieronder hoe het werkt! Ook maken we hier de winnaars van de afgelopen periode bekend. 

Winnende Steviala shopreview – november 2021 

In november werd er geen review geschreven dus niemand wint de shop review van november 2021! Win jij de shop review van december 2021? Schrijf een leuke review op Kiyoh.com!

"Door de producten van Steviala zijn er voor mij een hoop deuren geopend. Door mijn diabetes had ik heel lang een stem in mijn hoofd die zei, weg met al het zoets voor jou, nooit meer! Door de producten van Steviala kan ik verantwoord zoet en lekker eten, ook mensen die de producten niet kennen, proeven amper tot geen verschil. Mijn product dat inmiddels altijd in mijn handtas zit zijn de vanille druppels. Altijd handig voor in de thee of een vanille smaak aan mijn koffie. Er komen nu zelfs mensen aan mijn bureau om te halen…ik ben blij."

Winnende Steviala productreview - november 2021

Annemarije wint de product review van november 2021! Win jij de product review van december 2021? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere producten naar keuze!

"Heerlijk om je havermoutje, griemeelpap of pudding een lekkere fruitsmaak te geven zonder kunstmatige rotzooi! Ideaal"

Win 150€ met reviews! 

Door beoordelingen te schrijven op zowel Kiyoh.com (shop review) als Steviala.eu (product review) help je ons én alle andere klanten om een goede keus te maken. Je kunt hiermee in totaal maar liefst 150€ shoptegoed winnen. Elke maand kiezen we de winnaars. 

VEEL SUCCES EN DANK JE WEL!

Melissa