Omwille van Covid-19, kan de bezorging van je pakket langer duren.

Reviews

Schrijf een review en win!

Steviala waardeert jouw mening en daar belonen we je graag voor. Door een shopreview te schrijven, maak je kans op een cadeaubon van € 100-. En schrijf je een product-review, dan maak je kans op nóg eens € 50,-.

Lees hieronder hoe het werkt! Ook maken we hier de winnaars van de afgelopen periode bekend. 

Winnende Steviala shopreview – mei 2021

Faat van Heel wint de shop review van mei 2021! Win jij de shop review van juni 2021? Schrijf een leuke review op Kiyoh.com!

"#geendagzondersteviala

De producten van Steviala zijn echt TOP! De service van Steviala is ook ontzettend goed. Melissa is ook nog eens mega behulpzaam en beantwoord je vragen snel en goed!

De bestelling is er altijd SUPER snel. De prijs en wat je ervoor terugkrijgt is fantastisch. Je doet overal erg lang mee. Op de site van Steviala staan ook erg veel stuk voor stuk geweldig lekkere recepten.

Ik ben heel erg blij dat ik Steviala ontdekt heb en ik kan het iedereen aanraden! Voor mijn geen dag zonder Steviala

Liefs, Faat"

Winnende Steviala product-review - mei 2021

Sylvia van der Velden wint de product review van mei 2021! Win jij de product review van juni 2021? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere producten naar keuze!

"Deze klontjes hebben dezelfde zoetigheid als suiker maar dan zonder de bloedsuikerspiegel pieken. Ze kunnen in de koffie, in de thee en noem maar op. Door deze klontjes kan je op en top genieten van een lekker bakkie.. Helemaal top wederom"

Win 150€ met reviews! 

Door beoordelingen te schrijven op zowel Kiyoh.com (shop review) als Steviala.eu (product review) help je ons én alle andere klanten om een goede keus te maken. Je kunt hiermee in totaal maar liefst 150€ shoptegoed winnen. Elke maand kiezen we de winnaars. 

VEEL SUCCES EN DANK JE WEL!

Melissa