Stevia druppels nu ook verkrijgbaar in Plus Supermarkt Leende

Geweldig nieuws! Binnenkort zijn een aantal van onze Steviala stevia producten, waaronder de populaire stevia druppels, ook verkrijgbaar in de Plus supermarkt in Leende, Nederland. Wij zijn natuurlijk super trots en blij met dit nieuwe verkooppunt.

GezondDorp

Uit recent onderzoek blijkt dat de inwoners van het Zuid-Brabantse dorpje Leende helaas niet allemaal in even goede gezondheid verkeren. Ondanks het feit dat ze meer bewegen dan het landelijk gemiddelde komen hier vaker hart- en vaatproblemen voor dan gemiddeld in Nederland. Aan het bewegen ligt het dus niet, maar waaraan wel? En wat is de oplossing? Gezond eten, kwam een sportarts tot de conclusie. Gezonder worden door eerlijke voeding, door een koolhydraatarm dieet om precies te zijn. Gezond eten met veel verse, natuurlijke producten en weinig koolhydraten. Onze producten met stevia passen natuurlijk perfect in deze gezonde leefstijl. Stevia druppels van Steviala zijn bijvoorbeeld een perfect alternatief voor een suikervrije limonade of frisdrank.

Binnenkort zijn dus in de Plus supermarkt onze Steviala stevia druppels te vinden in de smaken chocolade, kers, aardbei en karamel en daarnaast onze suikervrije honingvervanger Steviala Sweet Bee.

Afvallen met Bregje

Eerlijk is eerlijk, dit hadden we niet bereikt zonder de koolhydraatarme webshop Afvallen met Bregje. Op deze website vind je werkelijk alles dat je nodig hebt om gezond en suikervrij te gaan leven. Ze hebben zelfs een speciaal dieet voor de inwoners van Leende en een handige pagina waar je direct alle producten kunt bekijken. In het uitgebreide assortiment van Afvallen met Bregje vind je onder andere koolhydraatarme tortilla’s en pita brood. Deze smaken minstens net zo lekker als de traditionele producten. Er zijn zelfs koolhydraatarme chocopasta en toffees verkrijgbaar. Voortaan heb je echt geen reden meer om niet suikervrij en koolhydraatarm te eten!

Woon je niet in de buurt van Leende? Ook onze stevia druppels zijn in diverse smaken verkrijgbaar bij Afvallen met Bregje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.