Schrijf een review en win! 

Steviala waardeert jouw mening en daar belonen we je graag voor. Door een shopreview te schrijven na een bestelling op onze website, maak je kans op een cadeaubon van € 75-. En schrijf je een recepten review of product review, dan maak je kans op nóg eens telkens € 25,-. Lees hieronder hoe het werkt! Ook maken we hier de winnaars van de afgelopen periode bekend. 

Winnende Steviala shopreview – juli 2022

Niemand wint de shop review van juli 2022! Win jij de shop review van augustus 2022? Schrijf een leuke review op Kiyoh.com!

Helaas kregen we geen review voor de maand juli! :-) Volgende keer beter!

Winnende Steviala productreview - juli 2022

Ilona Meergartt wint de product review van juli 2022! Win jij de product review van augustus 2022? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere producten naar keuze!

Steviala Caramel Crush: "Lekker in de yoghurt met nootjes, of op je pannenkoek, en ook op brood voor onze Jip 2+jr"

Winnende Steviala receptenreview - juli 2022 

Margareth wint de receptenreview van juli 2022! Win jij de recepten review van augustus 2022? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere recepten naar keuze!

Suikervrije appeltaart cupcakes met vanille botercrème: "De appel cupcake is echt super van smaak. Voor de topping heb ik de boter vervangen met Philadelphia, vind ik zelf altijd meer smaak hebben dan boter. Maar ik ben fan, ga ik zeker meer maken!"

Win 125€ met reviews! 

Door beoordelingen te schrijven op zowel Kiyoh.com (shop review) als Steviala.eu (product review) en onze recepten pagina (recepten review) help je ons én alle andere klanten om een goede keus te maken. Je kunt hiermee in totaal maar liefst 125€ shoptegoed winnen. Elke maand kiezen we de winnaars. 

VEEL SUCCES EN DANK JE WEL!

Melissa & Melanie