Free shipping in Belgium and the Netherlands from 60€, for other countries, change language on the right.

Schrijf een review en win! 

Steviala waardeert jouw mening en daar belonen we je graag voor. Door een shopreview te schrijven na een bestelling op onze website, maak je kans op een cadeaubon van € 75-. En schrijf je een recepten review of product review, dan maak je kans op nóg eens telkens € 25,-. Lees hieronder hoe het werkt! Ook maken we hier de winnaars van de afgelopen periode bekend. 

Winnende Steviala shopreview – januari 2024

Willem uit Leusden wint de shop review van januari 2024!  Win jij de shop review van februari 2024? Schrijf een leuke review op Kiyoh.com!

"Gebruik stevia al vele jaren,steviala heeft de beste kwaliteit."

Winnende Steviala product review - januari 2024

Sandra wint de product review van januari 2024!  Win jij de product review van februari 2024? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere producten naar keuze!

Steviala Kristal Sweet"Ik hou van zoet en suiker en ben niet z'n fan van zoetstof. Toen ik deze kristel sweet ontdekte was ik helemaal happy wat een feest en gewoon voor altijd verantwoorde natuurlijk suiker bij de hand. Altijd minimaal 2 zakken op voorraad in m'n kast want zonder kan echt niet."

Winnende Steviala recepten review - januari 2024

Josje wint de receptenreview van januari 2024! Win jij de recepten review van januari 2024!? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere recepten naar keuze!

Suikervrije bounties: "Ik had het precies volgens het recept gedaan, het zijn net echte mini bounty¨s. De smaak van het kokos was goed,maar een volgende keer ga ik of het meer zoet maken ,en gebruik ik melkchocolade om ze door heen te halen. Maar dat is natuurlijk persoonlijk, en als je helemaal geen suiker mag of wilt is de pure 85% beter."

Win 125€ met reviews! 

Door beoordelingen te schrijven op zowel Kiyoh.com (shop review) als Steviala.eu (product review) en onze recepten pagina (recepten review) help je ons én alle andere klanten om een goede keus te maken. Je kunt hiermee in totaal maar liefst 125€ shoptegoed winnen. Elke maand kiezen we de winnaars. 

A VERY BIG THANK YOU!

Melissa & Melanie