Schrijf een review en win! 

Steviala waardeert jouw mening en daar belonen we je graag voor. Door een shopreview te schrijven na een bestelling op onze website, maak je kans op een cadeaubon van € 75-. En schrijf je een recepten review of product review, dan maak je kans op nóg eens telkens € 25,-. Lees hieronder hoe het werkt! Ook maken we hier de winnaars van de afgelopen periode bekend. 

Winnende Steviala shopreview – mei 2022

Francis Bernaards uit Steenbergen wint de shop review van mei 2022! Win jij de shop review van juni 2022? Schrijf een leuke review op Kiyoh.com!

Perfect! De smaak van beide producten is meer dan ik kon verwachten.  Heel intens en verrukkelijk. Dit is een waardevolle toevoeging aan jullie productenlijn.  (Iets met mango is dat ook mogelijk?)

Winnende Steviala productreview - mei 2022

Charlotte Maaskant-Baars wint de product review van mei 2022! Win jij de product review van juni 2022? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere producten naar keuze!

Steviala Caramel Crush: "Als caramel-fan is dit levensgevaarlijk, te lekker....Steviala, weer overtroffen! :)"

Winnende Steviala receptenreview - mei 2022 

Janette wint de receptenreview van mei 2022! Win jij de recepten review van juni 2022? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere recepten naar keuze!

Koolhydraatarme Nex York Cheesecake: "Ik heb deze al meerdere keren gemaakt en hij is en blijft mijn favoriete keto cheesecake recept, heerlijk romig en totaal geen nare nasmaak van de zoetstoffen ik ben fan!"

Win 125€ met reviews! 

Door beoordelingen te schrijven op zowel Kiyoh.com (shop review) als Steviala.eu (product review) en onze recepten pagina (recepten review) help je ons én alle andere klanten om een goede keus te maken. Je kunt hiermee in totaal maar liefst 125€ shoptegoed winnen. Elke maand kiezen we de winnaars. 

VEEL SUCCES EN DANK JE WEL!

Melissa & Melanie