Schrijf een review en win! 

Steviala waardeert jouw mening en daar belonen we je graag voor. Door een shopreview te schrijven na een bestelling op onze website, maak je kans op een cadeaubon van € 75-. En schrijf je een recepten review of product review, dan maak je kans op nóg eens telkens € 25,-. Lees hieronder hoe het werkt! Ook maken we hier de winnaars van de afgelopen periode bekend. 

Winnende Steviala shopreview – januari 2022

 ....  de shop review van januari 2022! Win jij de shop review van februari 2022? Schrijf een leuke review op Kiyoh.com!

"Door de producten van Steviala zijn er voor mij een hoop deuren geopend. Door mijn diabetes had ik heel lang een stem in mijn hoofd die zei, weg met al het zoets voor jou, nooit meer! Door de producten van Steviala kan ik verantwoord zoet en lekker eten, ook mensen die de producten niet kennen, proeven amper tot geen verschil. Mijn product dat inmiddels altijd in mijn handtas zit zijn de vanille druppels. Altijd handig voor in de thee of een vanille smaak aan mijn koffie. Er komen nu zelfs mensen aan mijn bureau om te halen…ik ben blij."

Winnende Steviala productreview - januari 2022

....... wint de product review van januari 2022! Win jij de product review van februari 2022? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere producten naar keuze!

"Heerlijk om je havermoutje, griemeelpap of pudding een lekkere fruitsmaak te geven zonder kunstmatige rotzooi! Ideaal"

Winnende Steviala receptenreview - januari 2022

..... wint de receptenreview van januari 2022! Win jij de recept review van februari 2022? Ga dan snel naar de webshop van Steviala en review één of meerdere recepten naar keuze!

Win 125€ met reviews! 

Door beoordelingen te schrijven op zowel Kiyoh.com (shop review) als Steviala.eu (product review) en onze recepten pagina (recepten review) help je ons én alle andere klanten om een goede keus te maken. Je kunt hiermee in totaal maar liefst 125€ shoptegoed winnen. Elke maand kiezen we de winnaars. 

VEEL SUCCES EN DANK JE WEL!

Melissa