Shipping all over EUROPE! Free shipping Belgium and Netherlands from 60€, Germany from 50€, Italy and France from 70€ and Spain from 100€. 

Fun & Healthy Food met Anne

Ik kan zoveel zonnetjes in de bloemetjes zetten maar het grootste zonnetje, dat is Anne toch wel! Dus wordt het eens hoog tijd om haar in de bloemetjes te zetten. Anne maakt namelijk al meer dan 4 jaar vele heerlijke recepten met onze suikervrije en koolhydraatarme Steviala producten. Maak kennis met Anne Verhoeve! Het gezicht achter onze heerlijke recepten!

Fun & Healthy Food met Anne, wie is Anne?

Anne is 32 jaar en sinds 21 november 2016 full time mama van een prachtige zoon Job. Daarnaast heeft ze ook nog eens een fulltime job en als er nog wat vrije tijd over blijft gaat al haar passie naar koolhydraatbeperkt en koolhydraatarm eten maken. Heel lang heeft Anne geworsteld met haar gewicht en hierbij ook talloze diëten geprobeerd. Balans in voeding, gevarieerde voeding, en beweging zijn voor haar enorm belangrijk.

Job was ook geen vanzelfsprekend geschenk.  Al vanaf 2012 hadden Anne en haar partner een kinderwens, maar de zwangerschap bleef helaas uit ondanks hulp van de gynaecoloog. In de zomer van 2015 is ze dan gestart met koolhydraatarm/beperkt eten en is zij een Instagram account, Anne Funhealthyfood en de succesvolle Facebookpagina Fun & Healthy Food met Anne opgestart om haar gerechtjes te delen. Om zichzelf, maar ook anderen te motiveren. Anne is toen 17 kg afgevallen en in combinatie met een behandeling bij de gynaecoloog kreeg ze uiteindelijk het beste nieuws: in blijde verwachting! Sinds juni 2020 is daar ook nog eens haar prachtige zoon Stef bijgekomen.

Anne was maar liefst 26 kg aangekomen in haar eerste zwangerschap en die kilo’s moesten er natuurlijk weer af. Sinds begin 2017 is ze dan terug zeer actief geworden met het maken van suikervrije en gezonde recepten.  Zij vind het heerlijk om recepten te bedenken, uit te proberen en uiteraard ook te proeven.

Gezond eten

Uit ervaring weet Anne hoe belangrijk gezond eten is en zelf eet ze ook koolhydraatbeperkt en/of koolhydraatarm. Ze houdt erg van bakken en werkt al enige tijd met de producten van Steviala. Daarmee tovert ze de lekkerste recepten op tafel. Wat dacht u van koolhydraatarme mergpijpjes of deze tulband cake, die niet alleen enorm lekker is maar er ook nog eens prachtig uit ziet?

Naast zoete gerechten bedenkt ze ook de meest creatieve hartige maaltijden. Als u van sushi houdt moet u zeker dit recept voor koolhydraatarme sushi van bloemkool eens maken! Hiermee is ze een grote inspiratiebron voor iedereen die van lekker en gezond eten houdt. 

Bijna alle recepten die u op vindt bij onze suikervrije recepten, zijn dan ook met veel liefde, passie en toewijding gemaakt door Anne. Ik ben dan ook nog steeds heel blij en enthousiast met Anne in het Steviala team. Hierbij wil ik Anne dan ook nog eens super hard bedanken voor de fijne samenwerking. Ik bof met Anne en hoop dat ze nog lange tijd met en voor Steviala wil blijven werken.