Melaketovita

Melaketovita voorstellen

Melaketovita? Mela wat? hoor ik je nu denken... Wel, ik stel jullie met veel liefde en plezier even voor aan een prachtige jonge dame Melanie Jennes. Melanie heeft de prachtige Instagram account @melaketovita waar zij al enige tijd prachtige recepten maakt. Mijn oog viel direct op haar account en nu is Melanie aan de slag als ambassadeur van Steviala met onze heerlijke suikervervangers! Daarnaast mag ik Melanie ook welkom heten als gastblogger op onze Steviala webshop! Zij zorgt er mee voor dat jullie kunnen genieten van heerlijke keto en suikervrije recepten. Dank je wel lieve Melanie!

Wie is Melanie?

Melanie is een echte genieter van la dolce vita, maar dan met een keto twist. Bijna twee jaar geleden begon zij haar keto journey. Toen was ze al 8 kilo afvallen sinds zij begon aan een koolhydraatarme levenswijze. Na 6 maanden heeft ze met keto of koolhydraatarm eten eindelijk dat plateau kunnen doorbreken. Ter inspiratie begon ze haar prachtige Instagram pagina waar ze haar lekkerste creaties deelt met andere keto-liefhebbers. Ondertussen staat de teller al op min 20 kilo en zit zij niet stil in de keuken om heerlijke keto en koolhydraatarme gerechten te verzinnen. En dit met onder andere onze heerlijke Steviala suikervervangers! Ik ben er zeker van dat Melanie in de toekomst nog vele lekkere gerechten zal koken en anderen blijft inspireren in al het lekkere dat koolhydraatarm of keto te bieden heeft.

Keto recepten

Benieuwd geworden naar de heerlijke keto recepten van Melaketovita? Bekijk dan snel haar Instagram account of neem een kijkje bij onze suikervrije recepten! Melanie maakte onder andere deze heerlijke koolhydraatarme 1 minute chocolade chips cookies of wat denk je van deze suikervrije lemon curd cheesecake?