Shipping all over EUROPE! Free shipping Belgium and Netherlands from 60€, Germany from 50€, Italy and France from 70€ and Spain from 100€. 

Courgetti Confetti

Gezond bakken en kokkerellen met Courgetti Confetti!

Met veel liefde stellen we aan jullie voor: Maan van Courgetti Confetti! In 2020 is Maan zich gaan verdiepen in voeding en de impact die het maken van bepaalde product keuzes kan hebben. Maan is gek op koken en goed eten, maar wilt uiteraard ook graag gezond leven en fit zijn. Daarom ging ze op zoek naar gezondere alternatieven van haar favoriete (ongezonde) gerechten.

En wat bleek... dat is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt! Daarbij vond Maan het wel belangrijk om niet in te leveren op de smaak. Om ook anderen te kunnen inspireren met gezonde recepten die zowel lekker én makkelijk zijn begon Maan Courgetti Confetti! Maak van elke dag een lekker feestje! Maan hoopt anderen te kunnen inspireren met lekkere, makkelijke en gezonde recepten. Daarbij is het voor Maan belangrijk dat deze recepten goed voor jou (veel recepten zijn koolhydraatarm, glutenvrij of lactosevrij) én goed voor de planeet (alles is vegetarische en een groot deel vegan) is.

Maan van Courgetti Confetti over Steviala: "Toen ik me ging verdiepen in gezond bakken kwam ik heel snel bij Steviala terecht en ik was direct verkocht. Van de Kristal Sweet tot de Oh! Choc - I love it! Perfecte producten die bijdragen aan een gezond leven maar waar je er ook altijd een feestje van kunt maken!"

Bekijk ook zeker eens de website en Instagram pagina van Courgetti Confetti!