Shipping all over EUROPE! Free shipping Belgium and Netherlands from 60€, Germany from 50€, Italy and France from 70€ and Spain from 100€. 

Sugarfree chocolate letter

Sugarfree chocolate letter

Sugarfree chocolate letter

Super easy
Preparation time: 10 min.
Refrigerator: 3 h.
10 porties

De feestdagen staan weer voor de deur! Natuurlijk wil je dan ook genieten van iets lekkers. Volg je een suikervrije leefstijl? Dan niet getreurd! Met de producten van Steviala maak je gewoon zelf de lekkerste recepten. Zoals bijvoorbeeld deze suikervrije chocolade letter! Gemaakt met de Steviala Dark en Milk Chocolate Melties. De lekkerste smelt chocolade zonder toegevoegde suikers. Leuk om te maken en vervolgens als cadeau weg te geven. Of smikkel je deze suikervrije chocolade letter gewoon lekker zelf op?

We zijn benieuwd naar welke toppings jij hebt gekozen! Maak vooral een mooie foto van jouw suikervrije chocolade letter en tag ons vervolgens op social media.

Ingredients

Suikervrije chocolade letter

  • 100 gram Steviala Dark Chocolate Melties
  • 100 gram Steviala Milk Chocolate Melties

Topping tips

Baking supplies

  • chocolade letter vorm
  • steelpannetje
  • hittebestendige schaal

Preparation

Suikervrije chocolate letter maken

Zelf een suikervrije chocolate letter maken is écht heel erg makkelijk. Je smelt simpelweg de chocolade volgens de au-bain marie methode. Vul hiervoor een klein steelpannetje met een laagje water. Zet vervolgens het steelpannetje op een warmtebron en laat dit langzaam warm worden. Plaats dan vervolgens een hittebestendige schaal hier boven op. Zorg ervoor dat de schaal het water niet aanraakt, anders zal de chocolade te warm worden en verbanden. Voeg vervolgens de suikervrije smelt chocolade aan de schaal toe en laat dit langzaam smelten. Blijf ondertussen goed roeren totdat de chocolade helemaal gesmolten is.

Schenk de gesmolten chocolade vervolgens in een chocolade letter vorm. Maak het tot slot af met je favoriete toppings. Plaats vervolgens de suikervrije chocolade letter voor minimaal 3 uur in de koelkast zodat de chocolade weer hard wordt. Dan is je suikervrije chocolade letter klaar! Leuk om iemand cadeau te geven of gewoon om lekker zelf op te eten. Geniet!

De genoemde macro's zijn zonder toppings. We verdeelden de suikervrije chocolade letter vervolgens in 10 stukjes.

Nutritional values per portion

  • Calorieën: 95
  • Carbohydrates: 2.2
  • Fats: 7.2
  • Proteins: 1.5

What others say

No reviews are currently published for this recipe.