Stevia kopen

Stevia kopen

Stevia zoetstof van Steviala bevat smaakt heerlijk zoet en bevat geen calorieën. Daarnaast heeft het een glycemische index van nul en is het erg geschikt als suikervervanger. Wil u graag Stevia verwerken in uw gerechten of weten waar je het beste stevia kopen kan? Steviala is dé webshop voor al uw bakbenodigdheden! Wacht niet langer met stevia kopen, wij bieden de beste prijs/kwaliteit voor kwalitatieve zoetstoffen. Daarnaast hebben wij ook een leuke blog met stevia recepten en geven wij informatie waar u op moet letten bij uw aankoop.

Koop stevia online

De producten van Steviala zijn in diverse webwinkels te koop. Wij blijven werken om het gehele assortiment aan Stevia producten uit te breiden zodat u nog meer producten met Stevia kopen kan. Koopt u online, dan heb je de producten binnen twee werkdagen in huis. Daarnaast zijn de verzendkosten gratis als je voor meer dan € 50 Steviala producten aankoopt in Nederland.  Betalen kan via Ideal, Paypal, VISA en veel meer.

Opgelet bij stevia kopen!

Vaak voegen leveranciers Maltodextrine of Isomalt toe aan kristal suikervervangers met stevia zoetstof. Beide zijn kunstmatige zoetstoffen die koolhydraten bevatten.  Zo koopt u dus een stevia product dat zowel calorieën als koolhydraten bevat. Kijk goed naar het etiket als je een dieet volgt of als je koolhydraten moet vermijden bij diabetes. De producten van Steviala zijn of pure steviolglycosiden of Erythritol aangevuld met steviolglycosiden en zonder ander vulmiddel. Voor onze stroopvervangers gebruiken we vaak vezels als vulmiddel en soms zelfs geen steviolglycosiden omdat de wetgeving omtrent stroopvervangers heel gecompliceerd is. Bij Steviala kan u dus voor allerlei diverse producten terecht, ook zonder steviolglycosiden. Maar u kan ook zuivere Stevia producten kopen met een hoog percentage aan steviolglycosiden (98%), zonder toevoeging van kunstmatige zoetstoffen. Deze producten zijn dus ook zoeter waardoor u veel minder zoetstof gebruikt!

Het aanbod van Steviala

Steviala heeft het grootste assortiment aan hoogwaardige stevia zoetstoffen en producten:

Vloeibare stevia druppels

Deze Vloeibare stevia is beschikbaar in 25 smaken en kan worden toegevoegd aan alle drankjes zoals water, thee en koffie.  Je kan het daarnaast ook gebruiken om kwark, yoghurt, smoothies en tal van andere gerechten te zoeten en smaak te geven. 

Stevia druppels - vloeibare stevia kopen van Steviala

Steviala stevia poeder kopen

Steviala poeder bevat enkel steviolglycosiden (stevia zoetstof) zonder chemische toevoegingen.

Ideaal om mee te bakken of in kristalvorm als gewone suikervervanger. 

Stevia poeder kopen van Steviala

Stevia suiker kopen

Stevia suiker bevat erythritol en steviolglycosiden (stevia zoetstof) zonder chemische toevoegingen.

Ideaal om mee te bakken om gewone suiker te vervangen. 

Stevia suiker kopen van Steviala

Stevia zoetjes kopen van Steviala

De stevia zoetjes van Steviala zijn een ideale suikervervanger. 

Natuurlijk zoet uit de natuur en zonder suikers of calorieën.

De lekkerste suikervervanger voor in thee of andere warme dranken.

Stevia zoetjes kopen Steviala