Shipping all over EUROPE! Free shipping Belgium and Netherlands from 60€, Germany from 50€, Italy and France from 70€ and Spain from 100€. 

El__keto

Ketogeen, suikervrij en koolhydraatarm bakken met El__Keto

Laat ons aan jullie voorstellen: Elke van El__keto! Elke is een échte bakmoeder. Ze tovert de lekkerste ketogene, suikervrije en koolhydraatarme baksels uit haar oven. Bakken en koken is dan ook haar passie.

Na het krijgen van twee kindjes wilde Elke nog enkele's kilo's verliezen. Zo startte ze vervolgens met het ketogeen dieet. Dit is een dieet, of beter gezegd leefstijl, waarbij de koolhydraten en suikers drastisch verminderd worden naar zo'n 25 gram per dag. In plaats van de koolhydraten, richt deze leefstijl zich op het consumeren van gezonde vetten. Al snel verloor Elke zo'n 12 kilo en begon ze haar recepten van baksels te delen op Instagram als El__Keto!

Door haar liefde voor Steviala is Elke niet meer te stoppen met haar heerlijke suikervrije creaties en deelt ze graag haar passie op Instagram.

Bekijk zeker eens de Instagram pagina van El__Keto!

Zin om iets lekkers van Elke te gaan maken? Wat dacht je bijvoorbeeld van deze suikervrije karamel pudding? Of anders deze heerlijke suikervrije Oh' Choc! ketorons?