Shipping all over EUROPE! Free shipping Belgium and Netherlands from 60€, Germany from 50€, Italy and France from 70€ and Spain from 100€. 

Koolhydraatarme stroopwafel ijs sandwich

Koolhydraatarme stroopwafel ijs sandwich

Koolhydraatarme stroopwafel ijs sandwich

Medium
Preparation time: 30 min.
Refrigerator: 6 h.
6 ijsjes

Als ik zeg: stroopwafel, ijs en sandwich. Hoe blij wordt jij dan? Ik word hier onwijs blij van! Een heerlijke combinatie van lekkere stroopwafels en ijs! Met dit receptje maak jij ook een koolhydraatarme stroopwafel ijs sandwich! En het voordeel is dat je ijs in de vriezer bewaard, zodat je er lang mee kan doen! De sandwich maak je door koolhydraatarme stroopwafels te maken. Het ijs is gemaakt van slagroom en roomkaas. Zo krijg je een heerlijke romige ijs. Daarnaast gaat er Steviala Heavenly Dark doorheen en nog de nieuwste vloeibare stevia druppels stroopwafel, ook wel bekend als Steviala Sweet drops. Daardoor krijg je een optimale stroopwafel sensatie. 

Ingredients

Koolhydraatarme stroopwafel ijs sandwich 

Baking supplies

  • stroopwafel ijzer
  • 2 x siliconen bakvorm met 6 rechthoeken
  • mengkom 
  • spatel
  • handmixer
  • spuitzak

Preparation

Koolhydraatarme stroopwafel ijs sandwich maken

Suikervrije Stroopwafels 

Begin met het maken van de suikervrije en koolhydraatarme stroopwafels. Meng alle ingrediënten met elkaar door middel van een spatel. Vervolgens verdeel je het beslag in 6 gelijke bollen. Daarna bak je de stroopwafels met de stroopwafel ijzer. Vervolgens leg je de gebakken stroopwafel op een snijplank. Snijd daarna de stroopwafel in de vorm van je bakvorm. Bewaar vervolgens de afgesneden stukjes. Leg daarna in ieder bakvorm een stuk stroopwafel. Ga verder met het maken van het ijs voor de koolhydraatarme stroopwafel ijs sandwich

Koolhydraatarme Stroopwafel ijs sandwich

Vervolgens klop je het slagroom, roomkaas, Steviala druppels stroopwafel en Heavenly Dark romig met elkaar op. Snijd daarna de afgesneden stukjes stroopwafelkoek in kleine stukjes. Vervolgens spatel je de stroopwafel stukjes door het slagroom mengel. Daarna schep je dit in de spuitzak en knip een stuk van het puntje af. Verdeel het ijs beslag op de stukjes stroopwafel. Daarna leg je er nog een stuk stroopwafel vice op.  Vervolgens dek je de bakvorm af met een stuk huishoudfolie en leg ze in de vriezer. De koolhydraatarme stroopwafel ijs sandwich is klaar na ongeveer 4-6 uurtjes. 

Nutritional values per portion

  • Calorieën: 255
  • Carbohydrates: 4.2
  • Fats: 20.7
  • Proteins: 7.7

What others say

No reviews are currently published for this recipe.