Shipping all over EUROPE! Free shipping Belgium and Netherlands from 60€, Germany from 50€, Italy and France from 70€ and Spain from 100€. 

Food by Sann

Glutenvrij, lactosevrij en suikervrij bakken met Sanne

Laat ons aan jullie voorstellen: Sanne, ook wel beter bekend als Food by Sann! Sanne maakt de mooiste en lekkerste recepten en zet deze ook nog eens prachtig op de foto. Door haar darmklachten & reuma is Sanne zich gaan verdiepen in voeding. Zo heeft ze haar passie gevonden in het maken van glutenvrij, lactosevrije en (geraffineerd) suikervrije recepten. Ook met allergieën en pure gezonde voeding is het mogelijk om nog steeds heel lekker te blijven eten, zo beaamt Sanne.

In haar zoektocht naar gezonde suikervrije producten kwam Sanne ook Steviala tegen. En sindsdien is ze fan van Steviala! Sanne: "Ik ben fan van de producten van Steviala omdat ze suikervrije zijn, maar ook enorm goed van smaak & kwaliteit".

Bekijk ook zeker de Instagram en website van Food by Sann voor de lekkerste suikervrije recepten!

Je kunt al een aantal recepten van Sanne terugvinden op steviala.eu. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke suikervrije kokos citroen wafeltjes? Of ga je voor haar recept van deze glutenvrije en koolhydraatarme vanille cake?