Melaketovita

Suikervrij, koolhydraatarm en ketogeen bakken met Melaketovita

We stellen aan jullie voor... Melanie van Melaketovita! Sinds 2019 is Melanie actief bezig met het maken van suikervrije, koolhydraatarme en keto recepten.  Toen maakte Melanie haar Instagram pagina aan om anderen te inspireren en haarzelf te blijven motiveren. Wat begon als een leuke hobby is nu zelfs haar baan als food blogger en recept ontwikkelaar, o.a. voor Steviala!

Melaketo... watte? Melanie geniet van het keto leven! Combineer dit met een liefde voor de Italiaanse keuken en cultuur... la keto vita! Maar dan natuurlijk wel suikervrij, koolhydraatarm én met de producten van Steviala! Melaketovita's lievelings Steviala product? Dat is dan toch zeker de Steviala Oh' Choc! suikervrije chocolade topping!

Bekijk ook zeker eens de website en Instagram pagina van Melanie!

Ondertussen zijn er al veel lekkere recepten van Melaketovita te vinden op steviala.eu. Ga vandaag nog aan de slag met een van Melanie's recepten! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze koolhydraatarme en suikervrije twix repen? Of kies je toch voor deze glutenvrije en koolhydraatarme stracciatella cake?